onsdag 7. juli 2010

Hva skjer'a?

Fint lite, er muligens svaret? Eller? Jeg er tilbake i arbeidslivet etter langt tid som hjemmeværende, og jeg føler meg så håpløst UTE. Samtidig registrerer jeg at mye er det samme, - puh! - heldigvis, på en måte. På en annen måte ikke.

I et forsøk på å oppdatere meg litt på hva som har skjedd, har jeg kikka litt rundt på forskjellige biblioteks hjemmesider. Kom over prosjektet "Lukten av framtid" som Buskerud fylkesbibliotek jobber med, og videre *snuble*snuble* over wordle - en artig liten 2.0-greie hvor man kan skrive inn masse ord, type brainstorming, og få det presentert i forskjellige varianter. Prosjektet ser ellers spennende ut, og jeg ble hengende på sida og fikk med meg presentasjon, i form av et foredrag, som var lagt ut. Supert når man legger ut alt av referater og foredrag og presentasjoner! Blir ellers spennende å følge prosjektet.

Et annet spennende prosjekt, foregår i Østfold og handler om bibliotek som merkevare. Må innrømme jeg er svak for den speilvendte B-en. http://merkevare.wordpress.com/

På lesefronten kan det rapporteres av undertegnede leser Knausgård og i skrivende stund er det usikkert om jeg kommer til å lese ut boka. Oksanen frister mer og "Utdrivelse" står på leseplanen. Har lest "Stalins kyr" og tro meg når jeg skriver at det er en vanvittig bra bok! Her er det bare å lese! Knausgård blir litt traust og kjedelig i forhold..

5 kommentarer:

 1. Lykke til i arbeidslivet! Linken til wordle var praktisk, takk for den! jeg vil prøve den i noen prosjekter jeg strever med :-)

  SvarSlett
 2. Pst: "Utrenskning". Sett deg på venteliste pronto! ;)

  SvarSlett
 3. Oksanen høres ut som et bedre leseprosjekt!
  "Utrenskning" er absolutt verdt å lese!

  Velkommen tilbake :-)

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Takk astridterese :-)
  Vibeke og Elin: Ja! Utrenskning skal leses asap.

  SvarSlett