torsdag 1. april 2010

Bokelskere.no - dagens reklame!

Innrømmer glatt at jeg har vært treig her, men bedre sent enn aldri og nå har jeg altså endelig opprettet profil på bokelskere.no

I utgangspunktet syns jeg det er slitsomt med mange profiler. Jeg er jo både på facebook, SL (aldri inne), tettinntil (sjelden innom, dessverre) og nå også på bokelskere. Bruker allerede lese-applikasjon på facebook og har tenkt at det holder, men nå er jeg allerede hekta på bokelskere. Syns denne er veldig enkel å bruke, lett å diskutere bøker med folk, få tips til nye bøker, følge med, bli fulgt... syns i det store og hele at den er en god erstatning for en tidligere lesesirkel jeg var med i og som gikk i oppløsning. Her er det bare å hive seg uti og legge til bøker i hylla, sortere, gi terningkast og diskutere. Vakkert! Oppfordrer til andre treiginger der ute, til å bli med :-)

Ja, det stemmer visst... jeg har profil på librarything også, den bruker jeg også meeeeeeget sjelden. Dessuten er bokelskere enklere å bruke og har bedre søk. Husker jeg har irritert meg ofte over å ikke få treff i basene som librarything har. Tror jeg likegodt skal slette profilen fra sistnevnte.

Bokelskere.no altså! Bli med :-)

Viss noen fortsatt leser bloggen pga 2.0 (som opprinnelig var målsetningen med denne bloggen), er bokelskere en ypperlig 2.0-greie.

3 kommentarer:

  1. Hei - nå følger jeg deg :-)

    SvarSlett
  2. Jeg kjenner meg igjen! Har også både LibraryThing-, WeRead- og nå Bokelskere-konto. Grunnen til at jeg holder fast på WeRead er at jeg har en del FB-venner som leser. Selve layouten ser ekstra bra ut. Og så er det gøy å vite at det fins lesere rundt om i verden som har de samme favorittene som meg. Men jeg legger jo til de engelske utgavene selv om jeg leser på norsk, det er litt dumt...

    SvarSlett