onsdag 19. august 2009

Mens vi venter....

Dagene preges av venting; venting på en lillesøster som nå er helt ferdig og kan komme ut nårsomhelst, men som tilsynelatende har det helt glimrende inni sin trygge hule. I mellomtiden forsøker eieren av hulen å fordrive tiden og tankene bort på noe annet. Verktøy nummer 1: bok. (Verktøy nummer 2: baking. Nummer 3: kafebesøk. Nummer 4: sofasoving - om enn ikke i den rekkefølgen - det er en helt annen historie; det blir visst mest sofasoving.)

Marisha Pessl sin bok "Utvalgte emner i katastrofefysikk" leses, den er ganske stor og tykk og det tar litt tid å komme igjennom den. Mulig det hadde vært greiere å velge en mer lettlest variant, all den tid tankene fort pensles over på det som er innenfor navlen. Nevertheless, som det jo heter, jeg klarer ikke å legge den fra meg. Til tider syns jeg det kan bli litt VEL mange henvisninger til andre bøker, men historien er spennende og måten å fortelle den på likeså. Det er noe ved den boken som gjør at jeg fasineres og holder fast; leser et kap eller to eller tre hver kveld, før spark eller trøtthet tar oppmerksomheten min. Jeg skal blogge mer om og viss jeg kommer meg igjennom den før ammetåka tar fullstendig grep om meg.

Until then..... venting, lesing og diverse småpusk.

3 kommentarer:

 1. Jeg prøvde meg på den katastrofefysikkboka, men kom liksom aldri i gang. Skriv litt mer om den når du er ferdig'a...

  SvarSlett
 2. Det skal jeg, knirk :-) Syns forløpig det er forfriskende at den ikke ligner på alle andre jeg har lest i det siste..

  SvarSlett
 3. Hei igjen, Knirk!
  Jeg likte katastrofeboka kjempegodt! Vet ikke om jeg får til å blogge noe særlig fra den (hence: siste innlegg), men jeg syns den bare ble bedre og bedre utover. Klarte ikke legge den fra meg. Gi den annen sjanse?

  SvarSlett