onsdag 10. september 2008

Etiketter

Jeg har for første gang laget etiketter på innleggene mine i bloggen. Skjønte ikke helt hva det var før jeg prøvde... men det er i grunnen veldig enkelt og, ikke minst, kjekt. Når jeg skriver et innlegg, så legger jeg til "emneord" om hva det er jeg blogger om. Under boksen jeg skriver i, er et felt hvor det står etiketter. Her er det bare å skrive fortløpende, med komma mellom hver nye etikett. Når du skriver et nytt innlegg igjen som skal ha samme etikett som du har brukt tidligere, hentes denne frem automatisk og du kan velge den (eller lage ny) - så blir det samme emneord du bruker hver gang. Jeg har ikke brukt mye fornuftige emneord! Og det har jeg heller ikke tenkt til. Det får være måte på bibliotekarhode. ;-)

Men det kan være greit å legge til etiketter, for da kan man hente frem flere innlegg som handler om det samme.

Jeg tror forresten jeg skal døpe om etikketter til emneord i min blogg. Slik jeg har med "lagt inn av" - nå står det katalogisert av.. hehe - liker det myyyye bedre. Det gjorde vi bloggerne i fjernbloggen for lenge siden, og jeg ser at Mari har gjort det i sin blogg her nå også, så jeg har herma. Det er lov! B-)

Har lagt til en liste over etikettene mine til høyre i bloggen.

2 kommentarer:

  1. Også endret vi kommentarer til noter. Jeg hermer tilbake, jeg, og kaller etikettene mine for emneord:)

    SvarSlett
  2. Stilig, Mari :-) Noter hadde jeg glemt... Det endrer jeg også! Men nå har emneorda mine fått vike for bilder. Den høyremargen i bloggen blir veldig lang viss alt får bli.. Tror jeg må bytte litt på etterhvert som nye ting kommer til.

    SvarSlett